Geef uw wagenpark een volledig zicht op de weg.

De vierkanaals-DVR levert het hele plaatje.

Met de vierkanaals-DVR krijgen uw chauffeurs niet zomaar een camera. Ze krijgen een co-piloot die hen altijd beschermt en hen helpt bij coaching om hun rijgdrag aan te passen. Het gaat er niet om ze in de gaten te houden. Het gaat erom ze te beschermen.

Met maximaal vier camera's - die draadloos via de boordcomputer worden gesynchroniseerd met FMS-gegevens rechtstreeks vanaf de truck - heb je een realtime 360° zicht van de hele truck. Bij een incident kunt u de video downloaden voor de politie of verzekeringsmaatschappij. En op kantoor heeft u gemakkelijk toegang tot bruikbare informatie over te hard rijden en algemeen rijgedrag.

Er zijn talloze succesverhalen waarin Video Intelligence wagenparken van vervelende rechtszaken heeft gered, simpelweg door de echte waarheid te geven.

Met een vierkanaals-DVR van Trimble kunt u:

Uw volledige wagenpark overzien:

De naar voor en opzij gerichte camera’s, alsook de trailercamera's geven een 360° beeld rondom de truck

Uw zicht op uw vloot verscherpen:

De hoge-definitie camera's nemen met 12 frames per seconde op, zodat u alle details kunt vastleggen

Het verhaal controleren:

Op basis van door u ingestelde triggers kunt u video's bekijken van gebeurtenissen, aangevuld met locatie, analyses en voertuiggegevens

Rijgedrag verbeteren:

Bewaak hard remmen en te hard rijden om chauffeurs met een hoog risico richting een veiligere en efficiënter rijgedrag te coachen

De hardware-bundel bevat:

Optionele extra camera’s: