Meer dan alleen een dashcam

Trimble’s Video Intelligence is niet zomaar een ‘dashcam’, het is een beproefde oplossing die speciaal voor de transportsector is ontwikkeld.

Integratie van telematica en op aanvraag

Gesynchroniseerd met Trimble-boordcomputers, zodat er meerdere aangepaste triggers aan boord mogelijk zijn voor het opnemen van gebeurtenissen, zoals krachtig remmen, accelereren of een druk op de paniekknop.

Voor voertuigen die niet zijn uitgerust met een boordcomputer, is er ook op aanvraag toegang mogelijk tot de beelden voor een bepaalde periode.

Intuïtief webportaal voor beoordeling en coaching

Voor voertuigen die niet zijn uitgerust met een boordcomputer, is er ook op aanvraag toegang mogelijk tot de beelden voor een bepaalde periode.

Uitgebreide analyse van gebeurtenissen zoals hard remmen, accelereren, … om fouten vast te stellen, maar ook om specifieke mogelijkheden voor coaching te identificeren.

Ontwikkeld voor de transportsector

Privacyvriendelijke functies: Video Intelligence zorgt voor de privacy van uw chauffeurs en de andere weggebruikers. Het biedt u de nodige tools om te voldoen aan de privacywetgeving (GDPR).

Robuuste camera-oplossing voor de transportsector.

De camera’s bieden tot 360° zicht om de details van incidenten rond de vrachtwagen vast te leggen.

Privacy disclaimer

Onder GDPR is de klant verantwoordelijk voor het gebruik van Video Intelligence en het verzamelen en verwerken van de betrokken gegevens.

Wanneer Trimble gegevens opslaat in de cloud, doet Trimble dit namens de klant. De Video Intelligence-oplossing is in hoge mate configureerbaar, zodat de klant ten allen tijde kan voldoen aan het wettelijk kader.

Ongeacht de benadering / standaardinstelling die Trimble uiteindelijk kiest, onderstreept Trimble dat het gebruik van de oplossing onderhevig is aan EU-regelgeving voor gegevensbescherming en dat de klant verantwoordelijk is om instellingen te selecteren die de naleving garanderen.

Klaar om de veiligheid van uw chauffeurs en wagenpark te verhogen?